B.M.G. Rent a car

Τετ, Jan 29, 2020

epidavros

Η ελκυστικότητα της Πελοποννήσου είναι αδιαμφισβήτητη. Αυτή η νότια χερσόνησος, στην πραγματικότητα ένα νησί μετά και τη διάνοιξη της διώρυγας της Κορίνθου, μοιάζει να συγκεντρώνει τα καλύτερα από καθετί ελληνικό. Τα αρχαία αξιοθέατα περιλαμβάνουν τα Ομηρικά παλάτια, του Αγαμέμνονα στις Μυκήνες και του Νέστορα στην Πύλο, το καλύτερα διατηρημένο από όλα τα αρχαία θέατρα, αυτό της Επιδαύρου καθώς και το ιερό της Ολυμπίας, το οποίο φιλοξενούσε τους Ολυμπιακούς αγώνες για μια χιλιετία. Τα μεσαιωνικά κατάλοιπα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα, όπως τα υπέροχα ενετικά κάστρα του Ναυπλίου, της Μεθώνης και της Κορίνθου, οι παράξενοι πολεμικοί πύργοι και οι τειχογραφημένες εκκλησίες της Μάνης καθώς και τα εξαιρετικά καλοδιατηρημένα κάστρα του Μυστρά και της Μονεμβασιάς.

 

mikines

Πέρα από την απίστευτη αυτή πληθώρα πολιτιστικών μνημείων, η Πελοπόννησος είναι επίσης ένα υπέροχο μέρος να χαλαρώσετε και να περιπλανηθείτε. Οι παραλίες της, ειδικά κατά μήκος της δυτικής ακτής, είναι από τις καλύτερες και λιγότερο ανεπτυγμένες της χώρας, και το τοπίο στην ενδοχώρα είναι υπέροχο–κυριαρχείται από αλλεπάλληλα δασωμένα βουνά, τα οποία διακόπτονται από μερικές από τιςομορφότερες κοιλάδες και φαράγγια που μπορεί κανείς να φανταστεί.

arxaiaolumpoi

 

Η Πελοπόννησος γίνεται εξίσου μαγευτική και σαγηνευτική, όταν επιχειρήσεις να ξεφύγεις από την πεπατημένη οδό, περιπλανηθείς στις παλιές πόλεις πάνω στον Αρκαδικό λόφο όπως την Καρύταινα, τη Στεμνίτσα και τη Δημητσάνα, στους πύργους της Μάνης και στις παραλίες, όπως αυτή της Ελαφονήσου στο νότο. Ή τέλος, στη μαγευτική διαδρομή με τον ξακουστό οδοντωτό από το Διακοπτό μέχρι τα Καλάβρυτα.

Nissan Micra
Hyundai Getz
Chevrolet Spark
Hyundai i30
Chevrolet Matiz
Chevrolet Lacetti
Chevrolet Aveo
Opel Corsa